Liga 1

Dinamo – CFR Cluj 0-3. Campioana a defilat in Stefan cel Mare

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

In drumul spre casa dupa deplasarea cu Alkmaar din Conference League cei de la CFR Cluj au trecut prin Stefan cel Mare pentru a pune mana pe cele trei puncte si a bifa o noua victorie in Liga 1.

Nu trecuse nici macar un sfert de ora de la primul fluier al arbitrului Marian Barbu cand CFR Cluj a deschis scorul in Stefan cel Mare.

Billel Omrani a transformat cu capul in gol o centrare venita dintr-o lovitura libera.

Acelasi Omrani avea sa paseze decisiv trei minute mai tarziu pentru golul doi marcat de Gabriel Debeljuh cu o deviere pe langa portarul Esanu.

O prima repriza dominata de campioana CFR Cluj, cei de la Dinamo intrand la cabine fara sa fi contabilizat vreun sut spre poarta aparata de Hindrich.

CFR Cluj avea sa inchida meciul in minutul 80 prin Ciprian Deac. Acesta a reluat singur cu portarul din pasa lui Sacko.

Un rezultat in conformitate cu cele petrecute pe dreptunghiul verde din Stefan cel Mare, unde Dinamo a avut sanse putine, una dintre acestea irosite de Mirko Ivanovski, in minutul 68.

CFR Cluj isi consolideaza prima pozitie in clasament, in timp ce Dinamo aduna a 12-a infrangere.

Caseta tehnica

Dinamo: Esanu – Sorescu, Pinto, Popa, Radu – Magureanu (Bani 46’), Espinosa, Kenourgios (Carp 70’) – Matei (Nunic 77’), Ivanovski (Vestenicky), Torje. Antrenor: Mircea Rednic.

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burca, Stefan – Boateng (Culio 64’), Bordeianu (Paun 81’), Deac (Gidea 86’) – Sacko (Costache 81’), Debeljuh (Chipciu 87’), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonase galbene: Bani (49’), Matei (75’), Espinosa (83’) / Boateng (51’)

Arbitri: Marian Barbu (central) – Mircea Orbulet, Lazslo Bucsi-Imre (asistenti).



Dinamo – CFR Cluj 0-3. Campioana a defilat in Stefan cel Mare