Liga 1

Dinamo castiga din penalty cu Sepsi. Hanca, omul decisiv

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Etapa a 7-a din Liga 1 Betano s-a incheiat, luni seara, cu partida dintre Dinamo si Sepsi Sf.Gheorghe, meci castigat de formatia din Soseaua Stefan cel Mare, cu 1-0. Meciul a fost live text aici.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Hanca, jucator care a inceput partida ca rezerva si care venit de pe banca a transformat un penalty obtinut in minutul 66 de Costache la un fault al lui Ghinga in extremitatea careului.

Antrenorul Cosmin Contra a incercat sa schimbe in formula de start a lui Dinamo titularizandu-l pe Thaer Bawab, insa atacantul iordanian nu a reusit sa aduca elementul de impact asteptat de tehnicianul dinamovist.

Intrarea lui Hanca a dinamizat serios jocul ofensiv al lui Dinamo, unul extrem de steril pana in minutul 62. La doar un minut de la intrarea in joc Hanca a semnat o buna ocazie de gol reluand periculos spre coltul cu capul. Portarul Fejer a respins in corner cu un reflex de zile mari.

Cea mai mare ocazie de gol a celor de la Sepsi a fost adusa de Patrick Petre in minutul 81, cand dinamovistul imprumutat la Sf.Gheorghe a cautat poarta cu un sut din lovitura libera si doar interventia lui Penedo a mentinut-o pe Dinamo la conducere.

Dinamo a evoluat in inferioritate numerica in ultimele sapte minute dupa ce Romera a fost eliminat pentru o intrare cu talpa.



Dinamo castiga din penalty cu Sepsi. Hanca, omul decisiv