Liga 1

Dinamo, al patrulea succes consecutiv de la venirea lui Contra

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra este pe cai mari la Dinamo si a bifat, duminica, al patrulea succes consecutiv de la preluarea echipei, scor 2-0 in deplasare cu Pandurii Tg.Jiu in meciul decisiv care a adus “cainilor” calificarea in playoff.

Dinamo nu avea decat varianta victoriei pentru prezenta in primele sase echipe din Liga 1 si formatia bucuresteana a tremurat serios la sutul lui Zaina din debutul meciului.

Mijlocasul gorjenilor a ratat de putin poarta cu un sut din afara careului si Dinamo a fost pusa in garda ca Pandurii isi va juca pana la final cartea.

Dinamo a pus stapanire pe joc si a lovit decisiv prin Nemec in minutul 34 cu un sut din interiorul careului, dupa ce Palic recuperase balonul in jumatate adversa.

Pana la deschiderea scorului Dinamo ratase prin Romera cu un sut in forta din afara careului respins de Stanca. Pe urmarire Bawab nu a prins poarta din cativa metri.

In partea secunda meciul a curs spre un deznodamant previzibil, iar golul spectaculos marcat de Nistor in minutul 78 cu un sut din afara careului nu a facut decat sa contureze victoria fara dubii a lui Dinamo.



Dinamo, al patrulea succes consecutiv de la venirea lui Contra