Liga 1

Dica: "Sunt in zodia ghinionului"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a ajuns pe locul 14 in clasament dupa infrangerea cu Universitatea Craiova (1-2), iar antrenorul Nicolae Dica da vina pe ghinion.

"Cum am inceput jocul, totul a fost echilibrat, apoi au deschis scorul, am incercat sa avem o posesie mai buna si am scos acel penalti prin care am egalat. A venit insa autogolul acela nefericit. Se pare ca sunt in zodia ghinionului, ca numai mie mi se intampla! Numai autogol nu am avut pana acum.

"Locul din clasament este rusinos. Asta am spus si jucatorilor in vestiar ca e rusinos ca in noua etape sa castigi un joc. Sunt greseli mari in defensiva, dar ce pot sa fac? Le-am aratat pe video, am explicat.

"Dar antrenorul este principalul vinovat. Incerc sa fac totul sa castigam jocurile, dar pe teren intra jucatorii, nu intru eu. Nu pot sa inteleg cum in Europa aratam intr-un fel, iar in campionat suntem altfel.

"Frica nu imi este, eu am incredere in ceea ce fac. Cat timp am increderea patronului, nu imi este frica. Voi face totul sa reusim sa urcam in clasament, daca raman eu la echipa", a declarat Nicolae Dica dupa meciul de la Craiova.

Pentru FCSB urmeaza pauza prilejuita de meciurile echipei nationale in Liga Natiunilor, dupa care va urma o perioada de foc cu meciuri din trei in trei zile.

Ros-albastrii vor intalni de doua ori pe Silkeborg in Conference League, Petrolul in deplasare si UTA pe teren propriu in campionat.



Dica: "Sunt in zodia ghinionului"