Liga 1

Derby-ul Craiovei se joaca pana la urma cu spectatori. Care e limita impusa de autoritati

Sursă foto: https://www.facebook.com/peluzasudcraiova1997

Situatia epidemiologica delicata din aceste zile in Romania, cu rate de infectare din ce in ce mai ridicate in toate judetele tarii, limiteaza accesul publicului pe stadioanele de fotbal din Liga 1.

La derby-ul Craiovei de duminica seara, cel mai asteptat meci de fanii impartiti ai celor doua echipe din Banie, vor putea asista putin peste 9.000 de suporteri.

U Craiova 1948, clubul organizator pentru meciul din etapa a 11-a, a anuntat ca va pune in vanzare un numar de 9210 bilete, reprezentantad 30% din capacitatea stadionului din Banie.

In stadion vor avea acces persoanele vaccinate cu schema completa si care au depasit zece zile de la finalizarea schemeie complete, persoanele care prezinta un teste RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, persoanele care prezinta un test negativ antigen nu mai vechi de 48 de ore si persoanele care au trecut prin boala in ultimele 180 de zile, dar care au mai mult de 15 zile de la iesirea din carantina.

Cele doua echipe locale rivale au avut in ultimele zile mai multe schimburi de replici pe tema meciului direct de duminica seara.

Cei de la Universitatea Craiova i-au acuzat pe cei de la U Craiova 1948 ca ar vrea sa organizeze meciul fara spectatori pentru a nu fi depasiti numeric in tribune, in timp ce Adrian Mititelu jr. a raspuns folosind cuvinte nu tocmai cordiale la adresa lui Mihai Rotaru si Laurentiu Reghecampf.

Adrian Mutu a declarat la randul sau ca absenta suporterilor ar reprezenta un handicap pentru FCU, echipa pe care o antreneaza.



Derby-ul Craiovei se joaca pana la urma cu spectatori. Care e limita impusa de autoritati