Liga 1

Denis Alibec decisiv in victoria Astrei cu Voluntari

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcastragiurgiu/

Echipa Astra Giurgiu a castigat, vineri seara, cu 1-0 (1-0), pe teren propriu in fata lanternei rosii FC Voluntari, in prima partida a etapei a 16-a din Liga 1.

Denis Alibec a marcat unicul gol al meciului in minutul 19 dupa o demarcare pe contraatac. O faza jucata de giurgiuveni ca la carte dupa o un atac esuat al ilfovenilor.

Acelasi Alibec ratase in minutul 10 deschiderea scorului printr-o foarfecta incercata din mijlocul careului. Ar fi fost, fara doar si poate, golul sezonului de pana acum in Liga 1.

Voluntariul a trecut pe langa egalare in minutul 20 la mingea trimisa de Matan in bara.

In partea secunda Astra a practicat un fotbal mai degraba economicos, permitandu-le celor de la Voluntari sa aiba mai mult initiativa.

Matan a reluat putin peste poarta in minutul 61 dupa o centrare din dreapta, pentru ca Simonovski sa reia de fiecare slab in minutele 76 si 86 din pozitii favorabile spre disperarea lui Cristiano Bergodi.

Astra face 28 de puncte si urca din nou in fata Craiovei pe podiumul Ligii 1, in timp ce Voluntariul ajunge la infrangerea cu numarul 11 in 16 etape.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Lazar - Grahovac, Tamaş, Dima - Fl. Matei (Begue ’55), Simion, Crepulja, Radunovic - V. Gheorghe (Biceanu ’71), Alibec (Tounkara ’88)xâ, Budescu. Antrenor: Bogdan Andone.

FC Voluntari: Râmniceanu - Struna, Achim, Armas, Alex Vlad - Căpăţână, Gorobsov (Signorelli ’74), Laidouni - Măţan, Papazoglou (Simonovski ’69), Ion Gheorghe. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Tamaş ’58, Alibec ’85, Crepulja ‘90 / Gorobsov ’60, Ion Gheorghe ‘78.

Arbitru: Lucian Rusandu.



Denis Alibec decisiv in victoria Astrei cu Voluntari