Liga 1

Demisie la Top Gear. Jeremy Clarkson dezvaluie noul logo Grand Tour

Chris Evans, prezentatorul emisiunii BBC Top Gear, a demisionat dupa doar un singur sezon. Fosta vedeta a celebrului show, Jeremy Clarkson, a anuntat noul logo al emisiunii Grand Tour ce va debuta din toamna la Amazon.


Chris Evans a anuntat ca renunta la Top Gear pentru a se dedica emisiunii sale de radio. „Am incercat tot ce am avut mai bun, dar uneori nu este de ajuns”, a spus el.

Presa engleza a speculat neintelegeri cu co-prezentatorul Matt LeBlanc, dar si audientele foarte slabe. Editia de duminica a Top Gear a strans doar 1,9 milioane de telespectatori, iar emisiunea a avut medii cu 4 milioane de telespectatori per episod mai mici decat cele reusite de Clarkson. Audientele cu fostul prezentator Jeremy Clarkson se indreptau spre 6 milioane de telespectatori pe episod.

In total, peste 30 de milioane de telespectatori britanici au urmarit sezonul de Top Gear fara Clarkson, o emisiune care ajuta BBC, alaturi de alte productii, sa realizeze vanzari de peste 1 miliar de lire sterline in lume si audiente de peste 350 de milioane de telespectatori.

Clarkson se pregateste de Grand Tour

Fosta gazda a Top Gear, Jeremy Clarkson, dat afara dupa ce a lovit un producator al BBC, se afla acum in SUA si pregateste aceeasi emisiune sub un alt nume pentru Amazon - cel mai mare magazin din lume de vanzari online.

Show-ul lui Clarkson se va numi Grand Tour, iar logo-ul sau a fost prezentat oficial. 

Alaturi de el vor fi James May si Richard Hammond intr-o reincarnare despre care nimeni nu stie daca va fi mai buna sau mai slaba decat precedenta.



Demisie la Top Gear. Jeremy Clarkson dezvaluie noul logo Grand Tour