Liga 1

Debut cu infrangere pentru Mihai Stoichita la Petrolul Ploiesti

Instalarea lui Mihai Stoichita pe banca tehnica a echipei Petrolul Ploiesti nu a avut menirea de a produce socul mult asteptat si “lupii galbeni” au pierdut, sambata seara, pe teren propriu intalnirea cu CSMS Iasi.

Oaspetii s-au impus cu 2-1 printr-un gol marcat de Cornel Frasinescu in minutele de final, acesta marcand golul victoriei formatiei sale pentru al doilea meci consecutiv. La fel inscrisese si la mijlocul saptamanii in meciul de Cupa Romaniei cu Concordia Chiajna.

Vasile Gheorghe a deschis scorul pentru ieseni in minutul 4 cu un super sut din coltul careului de 16 metri, o minge care s-a dus la vinclu si care l-a lasat fara reactie pe goalkeeperul ploiestean Peterson Pecanha.

Gazdele au revenit repede prin golul lui Benga din minutul 14, acesta avand suficient timp si spatiu pentru a prelua pe piept in careul advers si a trimite la coltul lung.

Pentru CSMS Iasi este doar a doua victorie obtinuta in deplasare in acest sezon dupa cea din etapa a 2-a de la Chiajna.

De cealalta parte, Petrolul Ploiesti ramane cu o singura victorie, in etapa a 7-a, iar in cele noua etape scurse de atunci “gazarii” inregistrand trei egaluri si sase esecuri.

Petrolul Ploiesti: Pecanha - Velasco (Chirita '40), Benga, Genev, Faug-Porret - Bucsa, Tudose - Nepomuceno, Marinescu (Tamuz '59), Varga - Moussa (Milinceanu '72). Antrenor: Mihai Stoichita

CSMS Iasi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frasinescu, Tiganasu (Badic '46) - Nuno Viveiros, Mitic, Enescu (Grigorie '86), Bole - V. Gheorghe - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli

Cartonase galbene: Moussa '42, Benga '79 / Mitic '53

La meci au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, intre care si 30 de suporteri ieseni.

Inainte de startul jocului, s-a tinut un minut de reculegere in memoria victimelor incendiului de vineri, de la clubul Colectiv din Capitala.



Debut cu infrangere pentru Mihai Stoichita la Petrolul Ploiesti