Liga 1

Dan Petrescu revine la CFR Cluj cu o victorie marca inregistrata

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

La primul meci cu Dan Petrescu pe banca tehnica dupa reveniera din China, CFR Cluj a invins-o pe Astra Giurgiu, cu 1-0 (0-0), intr-un meci din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano.

Un sut din afara careului prins de Bordeianu in minutul 60 a fost de ajuns pentru ca CFR Cluj sa obtina victoria la limita si sa se distanteze la sapte puncte de Craiova si opt puncte de FCSB.

O victorie care insa niciun moment n-a fost contestata de Astra Giurgiu, o echipa care trece prin convulsii financiare si care in meciul din Gruia s-a limitat la un joc eminamente defensiv.

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff

Giurgiuvenii au tras cu dintii de un 0-0 sperand ca vor putea rezistat pana la final, fara a pune probleme vreun moment la poarta adversa.

De altfel, oaspetii n-au avut nicio ocazie si sutul lui Mrzljak pe langa poarta din minutul 70 a reprezentat singura actiune ofensiva demna de notat in dreptul Astrei.

Dupa o prima repriza anosta fara nicio faza de poarta, Petrescu a mutat cu Moutinho in locul lui Ionita si CFR Cluj a presat mai mult in jumatate adversa.

Ocaziile nu au intarziat sa apara si portarul Lazar s-a opus deschiderii scorului la capul lui Deac din minutul 48 si apoi la sutul lui Moutinho din minutul 57.

Presiunea gazdelor a dat roade si golul de 1-0 a venit tocmai in urma unui balon recuperat in jumatatea adversa de teren.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovic – Ioniţă (Moutinho ’46), Omrani (Bud ’89), Păun (Costache ’85). Antrenor: Dan Petrescu;

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Cestor (Erico ’49), Crişan, Radunovic (Balaure ’85) - Butean, Mrzljak, Romario, Gheorghe – Roşu (Biceanu ’72), Llullaku. Antrenor: Costel Enache;

Cartonaşe galbene: Moutinho ‘90+3 / Llullaku ‘45;

Arbitru: Radu Petrescu.



Dan Petrescu revine la CFR Cluj cu o victorie marca inregistrata