Liga 1

Culmea frigului! Un nigerian aduce victoria Botosaniului cu Universitatea Craiova

Sursă foto: facebook.com/FCBotosani

Benjamin Kuku a marcat unicul gol al meciului dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, aducand cele trei puncte pentru formatia din Moldova intr-un duel disputat la -10 grade Celsius. Meciul poate fi revazut aici.

Jucatorul adus la Botosani in pauza competitionala de la ASA Tg.Mures i-a luat fata lui Popov la o centrare in minutul 87 si a strecurat mingea printre picioarele portarului Mingote.

Acesta se mai opusese golului la sutul celuilalt Cucu de pe teren, Stelian Cucu, in minutul 59. Sutul acestuia din marginea terenului a fost respins de portarul juvetilor.

Cei de la Botosani au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, chiar in debutul meciului, cand Bus a reluat cu capul in bara in urma unui corner.

Cea mai mare sansa de gol a Craiovei a fost irosita de bosniacul Fajic, jucator care a debutat la formatia din Banie in minutul 46. Acesta a reluat peste poarta din sase metri dupa o pasa a lui Bancu.

FC Botoșani: Albuț – Ungurușan, Tâncu, Burcă, Mușat – Vașvari, Cucu – Roman (80, Hergheligiu), Morunțan (56, Fulop), Buș – Kuku (90+1, Bordeianu). Antrenor: Leo Grozavu.

CS Universitatea Craiova: Mingote – Dimitrov, Popov, Acka, Bucurică – Mateiu, Zlatinski, Băluță (90, Măzărache) – Bancu (90, Gustavo), Rocha (46, Fajic), Ivan. Antrenor: Gigi Mulțescu.

Cartonașe galbene: Ungurușan, Roman, Albuț / Popov

Au arbitrat: Marius Avram – Vasile Marinescu, Miclos Nagy; Iulian Dima.

Observatori: Marian Salomir, Viorel Anghelinei.



Culmea frigului! Un nigerian aduce victoria Botosaniului cu Universitatea Craiova