CSU Craiova

Obiectiv la Craiova: patru jucatori la nationala pentru EURO 2016

CSU Craiova incepe returul campionatului, vineri seara live text pe onlinesport.ro de la ora 20:30, iar antrenorul Emil Sandoi spera ca cel putin patru dintre jucatori sai sa ajunga in lotul Romaniei pentru Campionatul European din Franta.

“Consider ca si noi avem cativa jucatori care pot ajunge la Euro, ma refer la Balgradean, Vatajelu, Mateiu si Ivan. Dar totul depinde pe ce pozitie vom incheia campionatul, dar si de evolutiile individuale ale baietilor”, a declarat Sandoi intr-o conferinta de presa inaintea deplasarii la Botosani.

Craiova merge la Botosani pentru a obtine toate punctele puse in joc in fata unei echipe in suferinta in prima parte a campionatului.

“Mergem la Botosani cu gandul de a scoate maximum din aceasta partida, intalnim un adversar care ne-a reprezentat in preliminariile europene, dar nu a mai avut un tur foarte bun de campionat. Noi venim dupa un parcurs bun pe care dorim sa-l continuam, ceea ce inseamna ca vrem sa ne intoarcem cu toate punctele”, a mai spus Sandoi.



Obiectiv la Craiova: patru jucatori la nationala pentru EURO 2016