CSU Craiova

Emil Sandoi: "Vantul ne-a scos mingea din poarta"

CSU Craiova a esuat in tentativa de a urca pe loc de playoff dupa meciul cu ACS Poli Timisoara, iar antrenorul Emil Sandoi considera ca lipsa concentrarii la finalizare si conditiile grele de joc au influentat rezultatul final.

“Parca am mai vazut partitura aceasta si la celelalte jocuri de acasa, cu Pandurii, cu ASA. Adica un joc pe care il dominam de la inceput la sfarsit, dar vedeti ca pe noi ne dezavantajeaza terenul. Este un rezultat nedrept, pentru ca adversarul a ajuns de doua ori in careul nostru. Din pacate noi suferim la finalizare”, a spus Sandoi dupa meciul cu Timisoara.

“La unele meciuri vantul ne-a bagat mingea in poarta, acum ne-a scos-o din poarta. Speram sa recuperam punctele pierdute astazi in etapa urmatoare. N-am ce reprosa arbitrului si cred ca a fost penalty la Achim. Acesta cred ca l-a atins pe Curtean”, a adaugat tehnicianul formatiei din Banie.

CSU Craiova a egalat la puncte pe ASA Tg.Mures, 26 in dreptul fiecareia, dupa egalul cu ACS Poli Timisoara. Muresenii joaca miercuri seara pe teren propriu, de fapt in exil pe Cluj Arena, contra Stelei.

foto: csuc.ro



Emil Sandoi: "Vantul ne-a scos mingea din poarta"