CSU Craiova

Andrei Ivan si-a prelungit contractul cu CSU Craiova

Atacantul Andrei Ivan si-a prelungit contractul cu CSU Craiova, informatie care a fost data publicitatii de gruparea din Oltenia chiar inaintea meciului cu Steaua, echipa care si-a manifestat interesul pentru proaspatul international roman.

In varsta de 18 ani, Ivan si-a pus semnatura pe un nou contract cu CSU Craiova care este valabil pentru urmatoarele cinci sezoane.

"Cand iubesti nu poti sa negociezi. Am avut o discutie cu managerul general Felix Grigore, ne-am inteles din prima. Iubesc Universitatea, iubesc Craiova si vreau sa ridic trofee aici. De-abia astept sa joc pe noul stadion cu 30.000 de suporteri alaturi, pe care sa-i incant si sa le aduc bucurii prin evolutiile mele“, a spus Ivan, informeaza site-ul oficial al echipei din Banie.

Adus in iarna lui 2014 de la Sporting Pitesti, Ivan a debutat cu gol in prima liga chiar pe Ghencea impotriva celor de la Steaua in sezonul 2014/2015, cand a bifat 15 meciuri.

 In actuala stagiune s-a impus in primul 11 al Stiintei, cu patru goluri si altetrei pase decisive. Pe 17 noiembrie a debutat la prima reprezentativa a Romaniei in amicalul cu Italia.



Andrei Ivan si-a prelungit contractul cu CSU Craiova