Liga 1

CSU Craiova urca pe doi dupa victoria cu Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Echipa CSU Craiova s-a impus, cu 2-0, in partida cu Gaz Metan Medias din etapa a 8-a a Ligii 1 si a urcat pe locul secund al clasamentului la un punct in spatele liderului CFR Cluj.

Brazilianul Gustavo a deschis scorul pentru echipa din Banie in minutul 56 cu o reluare din centrul careului dupa pasa oferita de Baluta din flancul stang al terenului.

Burlacu, jucator intrat tocmai in locul lui Baluta, a stabilit scorul final cu patru minute inaintea finalului dupa o faza similara dar construita in partea dreapta de Dimitrov.

Intre cele doua goluri Craiova a ratat trei mari ocazii de a marca prin Mitrita, Dimitrov si Gustavo, dupa ce in prima repriza acelasi Gustavo ratase o alta mare ocazie dupa o centrare a lui Burlacu in fata portii.

Cea mai mare sansa de gol a oaspetilor a fost ratata de Olaru in finalul primei reprize. Scapat singur spre poarta dupa o pasa a lui Popovici, atacantului oaspetilor a ramas fara gaz si a fost in cele din urma blocat de Ferreira.

Caseta tehnica

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Screciu (Barthe '88), Ferreira – Gustavo, Zlatinski, Mateiu (Rossi '67), Bancu – Băluţă (Burlacu '81), Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Zderic (R. Romeo '46), Sîrghi, Akaki, Buşu – Danci (Buziuc '72), Bic, Mitic – Surugiu (Manole '65), Olaru, Popovici. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Spahija '13, Mitriţă '35, Burlacu '90+3 / Mitic '14, Danci '32, Olaru '46, Sîrghi '83

Arbitru: Marcel Bîrsan.



CSU Craiova urca pe doi dupa victoria cu Gaz Metan