Liga 1

CSU Craiova castiga primul meci oficial pe noul stadion

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Victorie fara emotii pentru CSU Craiova, sambata seara, in partida cu Juventus Bucuresti, scor 3-1, la primul meci disputat de olteni pe noul stadion Ion Oblemenco. Meciul a fost live text aici.

Craiova s-a jucat cu ocaziile si a deschis scorul pe finalul primei reprizei prin Mitrita, jucator care a prins poarta cu o executie deloc ideala. Mingea a intalnit bara si a intrat in poarta pentru primul gol al oltenilor pe noul stadion de cinci stele.

Acelasi Mitrita avea sa-si treaca in cont dubla cinci minute mai tarziu dupa o patrundere in careu finalizata cu sut la coltul lung.

Intre cele doua reusite Roman, unul dintre cei mai jucati echipieri ai Craiovei in primele 45, rata incredibil din doar cativa metri.

O ratare dintr-o lista mai lunga care l-a mai avut printre protagonisti si pe capitanul gazdelor Baluta.

Antrenorul Devis Mangia s-a dovedit extrem de inspirat in partea secunda cand, in minutul 62, l-a schimbat pe Mitrita cu Gustavo si brazilianul a marcat la a doua atingere de balon cu un sut din interiorul careului.

Pana la final cei de la Juventus s-au rezumat la a limita scorul si a reduce din diferenta prin Tira, jucator venit de pe banca in partea secunda.

Caseta tehnica

CSU Craiova: Calancea - Datkovic, Tiago Ferreira, Briceag - Martic, Screciu, Mateiu (Popa '74), Bancu - Băluţă (Dimitrov '78), Mihai Roman, Mitriţă (Gustavo '62). Antrenor: Devis Mangia.

Juventus Bucureşti: Drăghia - Călinţaru (Zaharia '46), Morariu, Dima, Carabela - Bărbulescu, Mihăescu - Ivan Sesar, Băjenaru (Ţâră '55), Dzalamidze (Petre '67) - Măzărache. Antrenor: Marin Barbu.

Cartonaşe galbene: Martic '50, Bancu '89 / Morariu '82, Bărbulescu '86.

Arbitri: Iulian Călin - Bogdan Gheorghe, Stelian Slabu - Cătălin Popa.



CSU Craiova castiga primul meci oficial pe noul stadion