CSMS Iasi

Trica va face echipa cu Stoican pe banca iesenilor

Sursă foto: politehnicaiasi.ro

CSM Poli Iasi propune din sezonul viitor o conducere tehnica bicefala, un model inedit pe care l-am mai vazut la nationala Suediei.

Alaturi de Flavius Stoican, primul tehnician ajuns in Copou dupa despartirea de Eugen Neagoe, a ajuns si Eugen Trica, un alt fost jucator al Universitatii Craiova.

"Eugen Trică a avut o carieră importantă, ca jucător: dublu campion al României, cu Steaua şi CFR Cluj, el s-a retras din activitatea de fotbalist în 2011, dar a rămas lângă dreptunghiul verde, din postura de antrenor. A fost tehnicianul celor de la Juventus Bucureşti, în sezonul 2012-2013, după care a urmat trecerea la CFR Cluj, o echipa importantă, care, în acea perioada, avea în componenţă foarte mulţi jucători portughezi. Îi urăm bun venit şi multe reuşite în cadrul clubului nostru!", anunta site-ul echipei din Iasi.

Trica a pregatit-o ultima oara in Liga 1 pe CFR Cluj (2015), dupa care a mai trecut pe la Metalul Resita si ca secund la Al Ittihad.Trica va face echipa cu Stoican pe banca iesenilor