CSMS Iasi

Stoican explica disparitia de pe banca in timpul meciului cu Steaua

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Flavius Stoican, antrenorul celor de la CSM Poli Iasi, s-a declarat nemultumit de punctul obtinut contra Stelei si spune ca echipa sa putea obtine mai mult dupa aspectul jocului.

“E normal sa nu fiu incantat de acest punct, tinand cont ca am primit gol din penalty si am ratat ocazii. M-a deranjat ca nu suntem lucizi la finalizare, dar am mai spus ca Iasiul va fi o echipa care va juca fotbal si va pune probleme oricarei echipe. Le multumim celor de la Steaua, pentru ca datorita lor si noi putem creste, in meciurile cu ei ne concentram altfel. Clar Steaua este favorita la titlu, alaturi de Steaua este CFR si alaturi de cele doua Dinamo. Atunci cand jucam acestor forte este important sa ne batem de la egal la egal cu ele”, a spus Stoican la Dolce Sport.

“Cu siguranta e un punct de moral si e important ca jucatorii sa constientizeze ca nu sunt diferente mari de valoare fata de alte echipe. Ne asteapta o partida grea contra celor de la Dinamo, dar daca ne concentram cred ca putem scoate un rezultat mare”, a mai spus Stoican.

Tehnicianul iesenilor a disparut in repriza secunda de pe banca din cauza tensiunii acumulate.

“Mi s-a aparut astazi ca arbitrul ar fi gresit, dar doar mi s-a parut. A fost un fault banal care li s-a dat celor de la Steaua si am considerat ca le-a fost dat cu mare usurinta, dar am gresit”, a povestit antrenorul iesenilor.



Stoican explica disparitia de pe banca in timpul meciului cu Steaua