CSMS Iasi

Prudenta la CSMS Iasi: "E un prim loc mincinos"

Italianul Nicolo Napoli, singurul antrenor strain din actualul sezon de Liga 1, a reusit sa o duca pe CSMS Iasi pe primul loc in clasament, insa moldovenii nu se imbata cu apa rece si considera ca mai e mult pana departe in acest sezon.

Cu 10 puncte in primele cinci etape, Iasiul este revelatia inceputului de campionat, totul culminand cu succesul obtinut, vineri seara, pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj.

"Am facut un meci bun, dar am si fost avantajati de eliminarea lui Minca. Sunt multumit ca ne-am revenit repede dupa infrangerea de la Pandurii. Cand se termina campionatul vedem unde suntem si sunt fericit pentru baieti", a spus Napoli dupa meci.

"Nu ne uitam la primul loc, ne uitam la punctele acumulate. Ne dorim sa acumulam cat mai multe. Nu ne uitam la primul loc, ca este un loc mincinos", a adaugat fundasul dreapta Ionut Voicu.

CSMS Iasi a invins pe CFR Cluj, cu 2-1, in etapa a 5-a si a urcat pe primul loc provizoriu in clasamentul Ligii 1.Prudenta la CSMS Iasi: "E un prim loc mincinos"