CSMS Iasi

Calificare, cuvantul de ordine la CSMS Iasi inaintea returului cu Hajduk Split

Echipa CSMS Iasi va disputa, joi seara de la 21:45, mansa retur a dublei cu Hajduk Split din turul 2 preliminar al Europa League.

 

Moldovenii au condus cu 2-0 pe teren propriu, dar in final s-a vazut egalata de un sut norocos chiar la ultima faza a meciului.

La 2-2 echipa lui Nicolo Napoli este obligata sa marcheze la Split pentru a obtine calificarea sau sa remizeze de la 3-3 in sus.

“Noi credem in calificare. Am aratat in meciul tur ca putem face fata in Europa League si ne vom bate in retur pentru calificare”, a declarat fundasul Ionut Voicu la Digi 24.

Jucatoru de la CSMS Iasi mai crede ca acest 2-2 din tur poate fi mai bun in perspectiva mentinerii concentrarii pentru mansa retur.

“La 2-0 am avut o ocazie imensa si meciul era jucat daca se facea 3-0, dar poate e mai bine asa, ne tine mai concentrati pentru acest meci. Si Dinamo a batut in urma cu cativa ani in  mansa tur, apoi a ratat calificarea”, a mai spus Voicu.

CSMS Iasi a obtinut amanarea meciului cu Steaua programat duminica seara de la 21:00 in prima etapa a Ligii 1.

In alta ordine de idei, Hajduk Split a debutat cu o victorie in noul sezon din Croatia. Adversara celor de la CSMS Iasi a castigat cu 2-0 in deplasare contra lui Cibalia.



Calificare, cuvantul de ordine la CSMS Iasi inaintea returului cu Hajduk Split