Liga 1

CSMS Iasi, victorie scurta la Chiajna

Echipa CSMS Iasi a obtinut victoria, vineri seara, contra celor de la Concordia Chiajna in prima partida a etapei a 2-a din Liga 1.

De prima ocazie au avut nevoie jucatorii lui Nicolo Napoli pentru a deschide scorul. S-a intamplat in minutul 6, cand mingea a ajuns la Lukasz Bole si acesta l-a invins pe Matache cu un sut la coltul lung.

La fel de adevarat este si ca portarul celor de la Chiajna a avut o interventie nefericita, 9 portari din 10 cel mai probabil reusind sa respinga sutul lui Bole.

Chiajna a avut cea mai clara ocazie de gol cu cinci minute inaintea pauzei, cand fundasul Bucurica a aparut la marginea careului pe o respingere si a sutat din prima spre poarta. Mingea a luat efect si a trecut alaturi.

Marius Baciu a efectuat doua schimbari in debutul partii secunde in tentativa de a-si impulsiona echipa, insa Chiajna a continuat sa se zbata in mediocritate.

Mai mult decat atat, Adrian Cristea, unul dintre jucatorii intrati in minutul 46, s-a accidentat dupa 32 de minute si a trebuit sa fie inlocuit.

Acelasi Bole, autorul golului din prima parte, avea sa rateze in minutul 66 cea mai mare ocazie a reprizei a doua, dupa ce tot el recuperase un balon in marginea careului advers. Ramas singur cu Matache, jucatorul iesean a sutat in portarul advers.

Duelul celor doi a mai avut un episod in minutele de final, cand Matache a scos de la coltul scurt sutul lui Bole din marginea careului de 6 metri.

Aceasta este prima victorie pentru CSMS Iasi in campionat, dupa 1-1 in deplasare cu FC Voluntari in prima etapa.



CSMS Iasi, victorie scurta la Chiajna