Liga 1

CSMS Iasi se apropie de playoff dupa 2-1 cu Voluntari

Nici macar numirea lui Gheorghe Multescu pe banca tehnica a celor de la FC Voluntari nu a redresat corabia ilfovenilor, iar acestia raman fara victorie in Liga 1 si dupa etapa a 14-a, prima returului.

CSMS Iasi s-a impus, sambata seara, cu 2-1, in confruntarea directa cu FC Voluntari la capatul unui meci care a avut un ritm peste media campionatului.

Cei din Voluntari au inceput mai bine si au ratat primele sanse de gol. Mai intai a fost sutul lui Kone pe langa poarta aparata de Caparco, pentru ca Goosens sa trimita putin alaturi in minutul 8. 

Abia in minutul 19 iesenii si-au facut simtita prezenta la poarta lui Balauru cu un sut al lui Grigorie care nu a prins cadrul portii.

Deschiderea scorului s-a produs patru minute mai tarziu, bosniacul Golubovic trecandu-si in cont al patrulea gol al sezonului cu o reluare din interiorul careului.

Oaspetii au egalat dupa doar 11 minute prin Adrian Balan, jucator care a reluat decisiv din centrarea lui Kone.

Maghiarul Bole a ratat desprinderea cu trei minute inaintea pauzei, cand acesta a trimis pe langa poarta un balon asezat perfect de acelasi Golubovic.

Iasiul a trecut in cele din urma din nou la conducere in minutul 57, cand acelasi foarte activ Golubovic i-a asezat mingea lui Nuno Viveiros si sutul acestuia l-a lasat fara reactie pe Balauru.

Oaspetii au trecut pe langa a doua egalare in minutul 68 in urma unui contraatac, cand Balan a trimis in bara.

Pana la final gazdele au fost mai periculosi in pofida schimbarilor operate de Multescu, care a incercat impulsionarea atacului prin introducerea lui Mihai Costea si Daniel Pancu.

Cu acest succes CSMS Iasi se apropie la trei puncte de CSU Craiova, ocupanta primului loc sub linia de playoff.

CSMS Iasi: Caparco - Bosoi, Frasinescu, Mihalache, Ciuca - Cretu (Enescu '46), Mitici - Viveiros (Badic '90), Grigorie (V. Gheorghe '74), Bole - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Voluntari: Balauru - Rus, Achim, Novakovici, Briceag - Radoi - Kone, Novac, Goossens (Pancu '79), Pirvulescu (Costea '67) - A. Balan. Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Mihalache '50, Mitici '68 , Enescu '73

Arbitri: George Gaman - Sebastian Stoianov, Alexandru Voda - Iulian Calin



CSMS Iasi se apropie de playoff dupa 2-1 cu Voluntari