Liga 1

CSMS Iasi scoate un punct la Medias in inferioritate numerica

Puncte pretios obtinut de nou promovata CSMS Iasi pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, luni seara, intr-un meci din etapa a 2-a din Liga 1.

Gazdele au evoluat mai mult de o repriza cu un jucator in plus pe teren, insa nu au profitat de superioritatea numerica si meciul s-a incheiat cu acelasi scor de la inceput, 0-0.

Prima ocazie a meciului a apartinut celor de la Gaz Metan in minutul 24, cand Muth s-a inaltat in sase metri si a trimis cu capul peste poarta dintr-o centrare venita de pe partea stanga.

Portarul oaspetilor Caparco a acuzat impactul contacului cu Muth si a avut nevoie de mai multe minute de ingrijiri medicale.

Mihalache de la ieseni a reusit contraperformanta de a primi doua galbene in decurs de 11 minute si din minutul 40 oaspetii au ramas in inferioritate numerica.

Terenul s-a inclinat vizibil in defavoarea oaspetilor, dar presiunea Gazului nu a miscat si tabela.

Nu mai putin de patru cornere la rand au avut gazdele in debutul partii secunde, dar singura faza notabila a fost un sut slab trimis de Figliomeni pe langa poarta.

Cea mai mare ocazie a meciului avea sa fie ratata de un alt italian, Romeu, acesta reluand cu latul din interiorul careului fix in bratele lui Caparco. Era minutul 59 si cei din Medias presau puternic poarta moldovenilor.

Pana la final nu am mai avut nicio faza insemnata si meciul s-a incheiat nedecis, un rezultat clar in defavorabil gazdelor.



CSMS Iasi scoate un punct la Medias in inferioritate numerica