Liga 1

CSMS Iasi obtine primul punct in fata Petrolului

CSMS Iasi a terminat la egalitate, dupa un meci strâns, partida de pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti, moldovenii reusind sa revina de fiecare data când au fost condusi. Hamza a deschis scorul în prima repriza, Straton a egalat imediat dupa pauza, pentru ca Marinescu sa duca iar Petrolul în avantaj dintr-un penalty dubios. Patulea a stabilit însa scorul final în ultimul minut de prelungiri.

Desi Petrolul era considerata favorita certa în deplasarea de la Iasi, moldovenii de la CSMS le-au facut viata grea elevilor lui Mircea Rednic. Meciul a fost unul echilibrat, cu putine ocazii de gol, cele doua echipe fiind mai atente sa blocheze actiunile de constructie ale adversarilor decât sa initieze faze ofensive.

Hamza, pentru oaspeti, si Claudiu Tudor, pentru gazde, au semnat singurele ocazii de gol ale primei reprize, dar aceasta nu s-a încheiat fara gol. La o centrare a lui Guilherme din partea stânga, Younes Hamza a aparut excelent si a reluat cu capul în diagonala, fara sanse pentru Irimia.

Iesenii nu au renuntat sa creada în sansa lor, si la câteva minute de la startul reprizei secunde au restabilit egalitatea. Sutul lui Straton din afara careului a muscat gazonul în fata lui Hamutovski, iar portarul Petrolului nu a mai reusit sa intervina.

Cu 4 minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Bokila a cazut destul de usor în careu advers în duel cu Razvan Tincu si la fel de usor a acordat si arbitrul Dima penalty pentru Petrolul. Laurentiu Marinescu a transformat cu siguranta, nu înainte ca Tincu sa fie eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Cu un om în minus si cu putin timp la dispozitie de a mai face ceva în aceasta partida, moldovenii s-au napustit la poarta adversa, iar în al treilea minut de prelungiri Patulea a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap din câtiva metri, aducând primul punct al iesenilor în acest sezon.



CSMS Iasi obtine primul punct in fata Petrolului