Liga 1

CSMS Iasi obtine a 6-a victorie din retur, Dinamo in genunchi

CSMS Iasi a reusit sa invinga in premiera pe Dinamo, scor 1-0, gratie golului reusit de Lukas Bole in prima repriza a meciului. Pe fondul unei evolutii lamentabile, Dinamo trebuia sa primeasca o lovitura de pedeapsa din partea centralului Marcel Birsan. In timp ce Dinamo se afla la a patra etapa consecutiva fara victorie in Liga 1, CSMS Iasi se distanteaza de zona retrogradarii, fiind tot mai aproape de indeplinirea obiectivului.

Fanii dinamovisti si-au facut incalzirea in tribune solicitandu-i  demisia lui Flavius Stoican, asa cum au facut-o de altfel si in ultimele partide.

Lipsita de idei in plan ofensiv, CSMS Iasi a fost echipa care a speculat prima greseala a adversarului. Onduku a recuperat bine un balon in jumatatea adversa si l-a angajat pe maghiarul Bole (20), care a deschis scorul printr-un sut plasat din zona punctului de la 11 metri.

Cu zece minute inainte de pauza, Onduku a fost la un pas sa majoreze diferenta pe tabela, dupa o incursiune in banda dreapta a "aripei" Alexandru Ciucur.

Dinamo trebuia sa beneficieze de o lovitura de pedeapsa, la un fault neobservat de bucuresteanul Marcel Birsan. Dorin Rotariu a fost busculat in careu de Ciucur.

La mijlocul reprizei a doua, Ciucur nu a putut profita de greseala comisa in aparare de Bunoza. Mijlocasul lui CSMS a reluat in bratele lui Traian Marc dintr-o pozitie favorabila de a marca.

Ricardo Machado s-a accidentat grav la genunchi, fiind transportat cu ambulanta la spital pentru investigatii.

Finalul a fost unul lipsit de ocazii, un merit in acest sens avandu-l si presedintele iesenilor, Florin Prunea, care a trimis la "culcare" copiii de mingi. Centralul Birsan a mers spre banca iesenilor pentru a-i cere ca baloanele ce ajung in spatele portilor sa fie recuperate mai rapid.

CSMS Iasi: Grahovac - Cretu, Mihalache (cpt.), Plamada, Badic - Al. Ciucur (M. Ciuca 77), Mitic, Enescu (F. Braga 89), Bole - Onduku (G. Bosoi 51), Golubovic

Dinamo: Marc - Fai (M. Cristescu 46), Machado (A. Marc 78), Bunoza, Serginho - Barboianu, N. Grigore - Matei, Rotariu, Alexe (cpt., V. Lazar 75) - Bilinski

Arbitru: Marcel Birsan (Bucuresti)

Cartonase galbene: A. Marc 86

Cartonase rosii: -

Stadion: Emil Alexandrescu (Iasi)



CSMS Iasi obtine a 6-a victorie din retur, Dinamo in genunchi