Liga 1

CSMS Iasi invinge CSU Craiova si ierneaza la portile playoff-ului

Duel pentru locul sapte la Iasi intre echipa locala CSMS si CSU Craiova, meci care s-a incheiat cu victoria la limita a gazdelor.

Un 1-0 adus de Madalin Ciuca, un jucator emblematic pentru defuncta Universitatea Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu si care a disparut din fotbalul romanesc in urma cu doi ani.

Ciuca i-a luat fata lui Andrei Ivan la un corner executat de pe dreapta in directia de atac a iesenilor si a reluat fulgerator in poarta lui Balgradean.

Anterior deschiderii scorului, oltenii au irosit o mare sansa de gol la patrunderea lui Ivan, sutul acestuia fiind respins cu piciorul de portarul Grahovac la o faza unu contra unu.

Dupa o prima repriza mai degraba anosta, lipsita de faze importante de poarta, Craiova a inceput mai bine partea secunda si oltenii au dominat primul sfert de ora al mitanului secund.

Golul marcat de Ciuca in minutul 54 a cazut ca un plumb in ghetele jucatorilor din Banie si acestia n-au mai reusit nimic pe faza ofensiva.

CSMS Iasi se desprinde cu aceasta victorie la cinci puncte de CSU Craiova si egaleaza pe ASA Tg.Mures, ocupanta locului sase in acest moment si formatie care a ramas fara antrenorul Cristiano Bergodi inaintea ultimului meci din acest an.

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Ciuca, Frasinescu, Tiganasu - Mitic, Cretu (Enescu '86) - Onduku (Bosoi '52), Gheorghe, Piccioni (Badic '72) - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

CSU Craiova: Balgradean - Achim, Iliev, Izvoranu (Dumitras '76), Vatajelu - Ivan, Mateiu, Madson (Burlacu '84), Bancu - Bawab (Herghelegiu '76), Nuno Rocha. Antrenor: Emil Sandoi.

Cartonase galbene: Voicu '7 / Madson '27, Mateiu '35, Nuno Rocha '43, Bancu '63

Arbitri: Ovidiu Hategan - Sebastian Eugen Gheorghe, Valentin Avram - Robert Dumitru.



CSMS Iasi invinge CSU Craiova si ierneaza la portile playoff-ului