Liga 1

CSMS Iasi aproape salvata, Ceahlaul bate la portile Ligii a 2-a

CSMS Iasi si-a continuat parcursul exceptional din retur, joi seara, dupa victoria inregistrata in compania Ceahlaului, scor 2-0. Acest rezultat ii asigura formatiei iesene in mare parte biletele pentru editia 2015-2016 a Ligii 1, in timp ce nemtenii se indreapta cu pasi repezi de Liga a 2-a. Golubovic, fostul jucator al Ceahlaului, a deschis scorul si a oferit pasa de gol pentru Narcis Badic.

Inainte de fluierul de start, Cristi Balaj a fost felicitat de oficialii ieseni si de un reprezentant al Comisiei de Arbitri pentru meciul cu numarul 300 la cel mai inalt nivel.

Onduku a semnat prima ocazie a gazdelor, cu o executie lobata de la aproximativ 25 de metri ce a trecut putin peste transversala. 

Sialmas a continuat in careul opus cu doua patrunderi periculoase, dar care nu l-a pus in dificultate pe bosniacul dintre buturile Iasului.

In minutul 30, Mitic a gasit centrarea perfecta pentru Golubovic, care a reluat cu capul, din plonjon, pentru 1-0.

Prima repriza s-a incheiat cu parada spectaculoasa a lui Grahovac, care a gasit un raspuns pe masura la lovitura de cap din apropiere a lui Rodrigues. 

Dupa pauza, Enescu s-a evidentiat printr-un sut sanatos de la distanta, retinut cu mari emotii de portarul nemtenilor.

Catalin Stefanescu (63) a fost destul de aproape sa-l surprinda pe Grahovac din lovitura libera. Portarul iesenilor s-a repliat in timp util si a respins de sub transversala.

In minutul 77, Jovic a avut o interventie asemanatoare in fata lui Ciucur, servit bine de Alexandru Cretu in preajma careului mic.

Aldea si Buden au irosit ultimele ocazii ale Ceahlaului, echipa aproape sigura de retrogradarea in esalonul secund.

La ultima faza meciului, pe contraatac, Golubovic i-a pus pe tava o minge lui Badic, care a punctat cu o reluare simpla, din apropiere, pentru 2-0.

CSMS Iasi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Plamada, Tiganasu - Mitic, Enescu (Al. Cretu 67) - Ciucur (M. Ciuca 90), Onduku (Badic 80), Bole - Golubovic

Ceahlaul: Jovic - Markovic, Ichim, Buden, Rafael Kneif - Achim, Tabacariu (Al. Aldea 46) - Rodrigues (Ad. Gheorghiu 58), Sialmas, Chitosca (G. Carjan 74) - Stefanescu

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)

Cartonase galbene: Al. Tiganasu 81, Mitic 90/ S. Tabacariu 16, V. Buden 22, Ad. Gheorghiu 63, Stefanescu 90

Cartonase rosii: -

Stadion: Emil Alexandrescu (Iasi)



CSMS Iasi aproape salvata, Ceahlaul bate la portile Ligii a 2-a