Liga 1

CSM Poli Iasi, victorie categorica la Voluntari si sperante pentru playoff

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Echipa CSM Poli Iasi a obtinut un succes categoric, cu 4-0 (3-0), pe terenul echipei FC Voluntari, intr-un meci din etapa a 23-a din Liga 1 Betano.

O victorie transata de jucatorii lui Flavius Stoican inca din prima repriza, cand iesenii au punctat de trei ori.

Bosoi a deschis scorul in minutul 29 pe fondul unei dominari sustinute a oaspetilor, un gol venit dupa ce ilfovenii n-au reusit sa respinga o minge simpla in propria jumatate.

Sin, jucator care pasase decisiv la primul gol, a majorat avantajul Iasiului in minutul 34 cu o lovitura de cap la o centrare a lui Bucurica.

Petrariu si-a salvat echipa de la un gol gata facut la sutul lui Jo in minutul 44, dar n-a mai avut ce face la reluarea cu capul a lui Badic din cornerul rezultat.

Un 3-0 sec aplicat de CSM Poli Iasi celor de la FC Voluntari dupa cele mai slabe 45 de minute pentru echipa lui Claudiu Niculescu in acest campionat.

La cinci minute dupa pauza Chelaru avea sa inchida tabela cu o executie de finete singur cu portarul din pasa lui Cristea.

In minutele 70 si 81 gazdele au ratat golul de onoare la suturile lui Marinescu si Balan, ambii ratand in situatii singuri cu portarul Koselev.

Caseta tehnica

 FC Voluntari: Petrariu - Pleaşcă, I. Balaur, Achim, Bucurică - Răuţă, Novac (Voicu ’46) – Ivanovici (Căpăţână ’66), Marinescu (Cernat ’85), Pîrcălabu - Ad. Bălan. Antrenor Claudiu Niculescu

CSM Poli Iaşi: Koşelev - Bosoi, Mihalache, Cioinac, Bădic – Qaka (Mihăescu ’83), Chelaru (Panţîru ’86) - Platini, Jo, Andrei Sin (Zaharia ’77) - A. Cristea. Antrenor Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Achim ’40, Bălan ’70 / Sin ’34, Cioinac ’38, Qaka ‘41

Meciul a fost arbitrat la centru de Andrei Chivulete.



CSM Poli Iasi, victorie categorica la Voluntari si sperante pentru playoff