Liga 1

Timisoara smulge un punct dramatic la Iasi

Duelul celor doua Politehnici din Liga 1 Betano s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), dupa ce gazdele au avut un gol nevalidat pe motiv de offside in minutul 90+1.

Dupa un inceput mai degraba anost de partida, fara ocazii de poarta pana la lovitura de cap a lui Cristea din minutul 36 blocata de Curileac, meciul s-a aprins in finalul primei reprize.

Mai intai timisorenii au ratat deschiderea scorului prin Seroni, jucator a carui lovitura de cap s-a scurs pe langa poarta.

Dupa doar trei minute, in finalul primei reprize, iesenii au dat lovitura in urma unei faze fixe de la coltul terenului. Centrare in sase metri si ugandezul Kizito a reluat decisiv cu capul pe coltul scurt.

Timisoara a avut sansa egalarii imediat dupa, insa Melinte n-a reusit sa reia pe poarta centrarea lui Tiganasu dintr-o centrare.

Partea secunda a inceput cu o accidentare urata suferita de Birnoi de la Timisoara, acesta fiind transportat direct in ambulanta spre spital.

Momente bune de joc pentru timisoreni dupa minutul 60, acestia ratand egalarea la aparitia lui Munteanu dupa o pasa la intalnire oferita de Seroni. Portarul Kelava a iesit providential si a blocat.

Un minut mai tarziu acelasi Kelava respingea sutul trimis de noul intrat Mailat.

Sansa buna pentru ieseni de a-si dubla avantajul in minutul 76 la o lovitura libera indirecta, ramasa in cele din urma fara rezultat.

Timisoara a avut o buna sanas de gol in minutul 89 la sutul lui Tiganasu din afara careului. Mingea trimisa de fostul iesesan a sters transversala.

Banatenii au egalat in cele din urma prin Seroni, jucator care s-a si accidentat de bara dupa ce a impins mingea in poarta. Aceasta dupa ce iesenii avusesera un gol anulat pentru offside in minutul 90+1 la sutul lui Tiago Almeida deviat de Jo Santos, aflat in pozitie afara din joc.



Timisoara smulge un punct dramatic la Iasi