Liga 1

CSM Poli Iasi intra in lupta pentru playoff

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Echipa CSM Poli Iasi a deschis etapa a 16-a din Liga 1 Betano cu o victorie pe teren propriu in fata Concordiei Chiajna, scor 3-1 (0-0).

Dupa o prima repriza saraca in faze de poarta, cu exceptia sanselor ratate de ieseni prin Platini si Mendes in finalul reprizei.

Golul marcat de Mendes in minutul 50 dupa o incursiune in careu la pasa lui Qaka a deblocat meciul si in continuare partida a crescut in intensitate.

Concordia a iesit mai mult la joc in cautarea egalarii, insa cei care au trecut pe langa gol au fost tot iesenii, in minutul 61, la o iesire gresite pe centrare a portarului Caparco. Mihalache n-a reusit sa profit de imprecizia fostului sau coleg si a reluat cu capul peste poarta.

Platini a marcat golul de 2-0 cu un sut din lovitura libera in minutul 67, dupa care Jo Santos a ratat de putin golul al treilea al gazdelor la o patrundere in careu.

Ilfovenii aveau sa relanseze partida prin reusita lui Batin din minutul 73, cand a trimis in poarta din cativa metri, insa Cristea a inchis tabela in prelungiri spulberand orice speranta a oaspetilor la obtinerea unui punct.

CSM Poli Iasi acumuleaza 21 de puncte dupa aceasta victorie si o egaleaza pe Dinamo in clasament, ocupanta locului sapte.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Kelava - Bădic, Mihalache, Frăsinescu, Sin -  Cioinac, Qaka - Platini (Kizito '80), Pedro Mendes (Cristea '80), Panţîru - Jo Santos (Jagodinskis '90+3). Antrenor: Flavius Stoican

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Marc, Albu, Fota - Bucşa (V. Gheorghe '79), Deaconu (Manasse '66) - Grădinaru, Bawab, Batin - Bud. Antrenor: Ion Moldovan

Cartonaşe galbene: Sin '8, Mihalache '56 / Patache '38, Grădinaru '77, Bud '78, Marc '90+1

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



CSM Poli Iasi intra in lupta pentru playoff