Liga 1

CSM Poli Iasi incheie anul cu victorie

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Echipa CSM Poli Iasi s-a despartit de suporteri cu o victorie concludenta in fata lanternei rosii Juventus Bucuresti, scor 3-1, in etapa a 22-a din Liga 1 Betano.

Platini a deschis scorul in minutul 11 cu un sut pe jos din interiorul careului, dupa ce primise practic o pasa perfecta de gol de la un adversar.

Juventus egala in minutul 27 prin Calintaru dupa o faza fixa. Veteranul Petre a centrat din dreapta si Calintaru a pus decisiv capul in fata portii pentru un 1-1 surprinzator dupa cursul jocului.

Doar doua minute s-au bucurat oaspetii de scorul inregistrat pe tabela, Sin marcand primul sau gol in Liga 1 cu un sut din interiorul careului la o gafa a apararii oaspetilor.

In partea secunda, la cinci minute dupa reluarea jocului Cisse spargea si el gheata pentru CSM Poli Iasi in prima liga, dupa ce cu doar cateva minute inainte o alta reusita a sa fusese anulata pentru un hent la Frasinescu in careul lui Juventus.

Kizito a ratat golul patru al iesenilor in prelungirile partidei cu un sut in forta blocat de portarul Stoian.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Koşelev - Bosoi, Frăsinescu, Cioinac, Bădic (Panţîru '89) - Qaka, Chelaru - Platini (Kizito '85), Cristea, Sin - Cisse (Ştefănescu '76). Antrenor: Flavius Stoican

Juventus Bucureşti: Stoian - Dima, Morariu, Neag, Ştefan - C. Petre, Călinţaru - Zaharia (Neacşu '78), Cazan (Ţicămucă '46), Stoenac (Carabela '57) - Ţâră. Antrenor: Marin Barbu

Cartonaşe galbene: Frăsinescu '35, Bădic '81

Arbitru: Robert Dumitru.



CSM Poli Iasi incheie anul cu victorie