Liga 1

CSM Poli Iasi incepe in forta playout-ul

Sursă foto: politehnicaiasi.ro

Echipa CSM Poli Iasi a obtinut, sambata seara, un succes categoric pe teren propriuc contra ilfovenilor de la Concordia Chiajna, scor 3-1, in prima etapa din playout. Meciul a fost live text aici.

Dupa un inceput mai bun al oaspetilor, deschiderea scorului a venit contrar cursului jocului in minutul 12. Andrei Cristea a transformat magistral o lovitura libera din marginea careului.

La jumatatea reprizei gazdele au ratat de putin desprinderea pe tabela de marcaj la sutul lui Mihalache respins din fata portii de Rasdan.

In cele din urma Iasiul a marcat golul de 2-0 prin Golubovic in minutul 33. Atacantul bosniac revenit in iarna de la Steaua a reluat decisiv cu capul din centrarea lui Bole.

Ilfovenii au replicat trei minute mai tarziu prin Serediuc, jucator care l-a depasit pe portarul Grahovac si a trimis spre poarta. Frasinescu s-a aruncat la sacrificiu in calea balonului si a respins in corner.

Partea secunda a inceput cu o mare ocazie ratata de gazde la sutul lui Bole din marginea careului. Mingea a fost respinsa in corner de portarul Draghia.

Introdus in teren in finalul primei reprize, Alexandru a redus din diferenta cu o lovitura de cap in minutul 50 la o centrare a lui Serediuc.

Doar patru minute au mentinut ilfovenii suspansul, Cristea trecandu-si in cont dubla cu o reluare din sase metri, reusita prin care ajunge la cota 10 goluri in acest sezon de Liga 1.

Ultima ocazie a meciului a apartinut oaspetilor la sutul lui Herea din lovitura libera. Grahovac a retinut cu dificultate in doi timpi.

Cu acest succes CSM Poli Iasi urca pe locul opt in clasament.



CSM Poli Iasi incepe in forta playout-ul