Liga 1

CSM Poli Iasi, fara victorie in fata liderului FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Capul de afis al zilei de vineri in Liga 1 Betano este meciul de la Iasi dintre echipa locala CSM Poli si FCSB, liderul la zi in campionat.

Cele doua formatii s-au mai intalnit pana acum de noua ori, de cinci ori victoria revenind stelistilor, iar alte patru meciuri s-au incheiat la egalitate.

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, cu 36 de goluri, dintre care zece poarta semnatura atacantului francez Harlem Gnohere. Unsprezece dintre golurile ros-albastrilor au fost marcate din faze fixe.

De cealalta parte, CSM Poli Iasi a marcat in 11 din cele 17 etape derulate pana acum, dar a si primit gol in 13 partide.

Iesenii au o singura infrangere pe teren propriu in ultimele patru meciuri de campionat, 1-2 cu CS U Craiova, in rest inregistrand doua victorii si o remiza.

Ultima infrangere a FCSB in campionat si de altfel singura de pana acum dateaza din 9 septembrie, cand echipa lui Nicolae Dica era invinsa de Viitorul, cu 1-0.

FCSB a castigat ultimul meci disputat la Iasi, in 30 octombrie 2016, scor 2-0.

Cea mai recenta intalnire a celor doua formatii s-a jucat pe 9 august, cand iesenii au scos un punct (1-1) pe Arena Nationala.



CSM Poli Iasi, fara victorie in fata liderului FCSB