Liga 1

CSM Poli Iasi castiga derby-ul Moldovei cu FC Botosani

Sursă foto: fcbotosani.ro

Echipa lui Eugen Neagoe s-a impus, cu 2-1, sambata seara, in fata rivalei locale FC Botosani si ramane pe primul loc in clasamentul din playout.

Stefanescu, jucatorul imprumutat de Steaua in Copou, a deschis rapid scorul dupa doar patru minute de la startul partidei cu un exterior spectaculos din interiorul careului.

Gazdele ar fi putut profita de pasa buna a lui Sato pentru Cristea in minutul 17, dar pe atacantul iesean l-a tradat preluarea si faza a ramas fara rezultat.

Tiganasu a incercat un lob de efect in minutul 19 peste un Cobrea iesit din poarta, dar mingea s-a dus alaturi.

Meciul a fost live text pe onlinesport.ro

Prima ocazie pentur Botosani a venit in minutul 20 la sutul lui Golofca din afara careului si pe care portarul Grahovac l-a respins peste bara.

Bosoi avea sa faca 2-0 pentru gazde sase minute mai tarziu cu capul din sase metri dupa o centrare din corner.

Doua modificari a operat Leo Grozavu la pauza, dar relansarea partidei a venit din partea lui Golofca. Atacantul botosenean a redus din diferenta cu un sut din cadere la coltul scurt in minutul 57.

Finalul meciului a apartinut oaspetilor care au cautat cu disperare egalarea. Doua mari ratari au avut cei din Botosani prin acelasi Golofca. Mai intai, in minutul 89, Grahovac a respins lovitura de cap trimisa din apropiere, pentru ca un minut mai tarziu bara sa-l salveze pe goalkeeper-ul iesenilor.



CSM Poli Iasi castiga derby-ul Moldovei cu FC Botosani