CS Otopeni

Otopeniul il ameninta pe Iancu: "Timisoara nu va fi programata in prima etapa"

Oficialii celor de la CS Otopeni s-au suparat pe Marian Iancu dupa ce acesta a opinat ca formatia ilfoveana va retrograda in sezonul urmator. Echipa condusa de Mugur Porumbacu ii ameninta pe timisoreni ca nu vor fi programati in prima etapa a Liga I, din cauza unei datorii.
"CS Otopeni a constatat cu stupefactie si emotie ca domnul Marian Iancu este un mare clarvazator. Patronul formatiei din Timisoara anticipeaza viitoarele retrogradate, printre care se numara si CS Otopeni. Domnia sa a omis insa sa treaca pe lista si numele echipei sale (sub noua, sau vechea titulatura), avand in vedere ca gruparea timisoreana nu poate inregistra transferuri si nici nu va fi programata in prima etapa a Ligii I, din cauza datoriilor pe care le are, inclusiv catre CS Otopeni.

Avem convingerea ca domnul Iancu doar a uitat de cei 870.000 de euro pe care ii datoreaza clubului nostru, de exact un an, in urma transferurilor jucatorilor Florin Sandu si Sebastian Cojocnean si va avea amabilitatea sa ne vireze, in timp util, aceasta suma care, poate, ne va salva de la nefericita retrogradare pe care ne-o prevesteste", a fost anuntul facut de oficialii Otopeniului.

Duminica, Marian Iancu declarase ca, dupa parerea sa, CS Otopeni se afla printre favoritele la retrogradare in sezonul 2008/2009.

Onlinesport


Otopeniul il ameninta pe Iancu: "Timisoara nu va fi programata in prima etapa"