CS Otopeni

Jesici: "E mai bine ca jucam cu formatiile puternice"

Antrenorul sarb Miodrag Jesici a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca este mai bine pentru CS Otopeni ca intalneste in primele etape grupari mai puternice, deoarece formatia ilfoveana nu arata inca precum o echipa.

"Ne lipsesc cel putin sase jucatori, dupa ce in primele doua etape nu am putut conta pe cinci jucatori. Mai ales pentru o echipa ca a noastra inseamna foarte mult. Nu vreau sa caut scuze pentru rezultatele din primele doua etape, dar startul negativ de campionat e din cauza putinului timp avut la dispozitie pentru inchegarea unei echipe. Pentru a face o echipa avem nevoie de 42-49 de zile. E mai bine ca jucam acum cu formatiile bune, cand inca nu am format inca o echipa. Sunt destule zile pentru a pune toate lucrurile la punct", a spus Jesici.

Miodrag Jesici a afirmat ca CS Otopeni merita sa fie intre primele zece echipe ale clasamentului. "O sa facem tot ce e posibil pentru ca Otopeni sa nu lupte doar pentru evitarea retrogradarii. E doar o chestiune de timp pana cand Otopeniul va ajunge acolo unde ii este locul, intre primele zece echipe", a subliniat Jesici.

Intrebat daca nu va avea probleme cu jucatorii dinamovisti imprumutati la CS Otopeni, Jesici a raspuns: "Nu ma uit cine a venit de la Dinamo, nu ma gandesc acolo. In acest meci vor juca doar cei mai in forma jucatori. Nu le interzic sa fie suporteri ai cluburilor de unde provin, dar macar la acest meci sa fie cu noi. Daca unii vor spune ca nu pot fi pregatiti din punct de vedere psihic, o vor face inainte de meci, dar nu cred ca vor fi probleme".

CS Otopeni va intalni, duminica, cu incepere de la ora 20.00, formatia Dinamo, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a Ligii I. Dupa doua etape, formatia ilfoveana ocupa ultima pozitie a clasamentului fara niciun punct si cu un golaveraj 1-7.

Mediafax



Jesici: "E mai bine ca jucam cu formatiile puternice"