CS Otopeni

CS Otopeni a renuntat la Octavian Chihaia, Ciprian Dancia si Dan Balauru

Conducerea tehnica a echipei CS Otopeni a decis sa renunte la serviciile jucatorilor Octavian Chihaia, Ciprian Dancia si Dan Balauru, acestia fiind liberi sa isi caute alte formatii pentru care sa evolueze.

CS Otopeni renuntase, saptamana trecuta, la jucatorii Ilko Pirgov, Mohamad Zanzan, Marius Ardeleanu, Patrick Gerhardt si Gigel Coman.

De asemenea, Nicolae Musat si Cornel Predescu au revenit la Dinamo, de unde fusesera imprumutati, in timp ce Nasser Menassel a fost imprumutat in Turcia la Kocaelispor, care ocupa ultima pozitiei in Super Lig.

Pe de alta parte, CS Otopeni se afla, incepand de marti, la Predeal, unde va efectua, pana la data de 18 ianuarie, un stagiu de pregatire centralizata.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a deplasat un lot de 21 de jucatori: Cristi Munteanu, Sorin Bobariu - portari; Minja Popovici, Laurentiu Ivan, Adrian Scarlatache, Diogo Pereira, Dare, Claudiu Dumitrescu - fundasi; Florin Pirvu, Valentin Negru, Hristu Chiacu, Predrag Lazic, Florin Manea, Gabriel Caramarin, Gabriel Margarit, Cristian Constantin, Sorin Pana - mijlocasi; Liviu Ganea, Jean Paul Yontcha, Octavian Draghici, Kalle Sone - atacanti.

CS Otopeni ocupa, la finalul turului, pozitia a 17-a cu noua puncte.

Mediafax



CS Otopeni a renuntat la Octavian Chihaia, Ciprian Dancia si Dan Balauru