CS Mioveni

Sorin Cartu: "Mi se pare ca echipa tot nu are spor si nu miscam caruta Daciei"

Antrenorul Daciei Mioveni, Sorin Cartu, a declarat vineri ca partida contra celor de la UTA este extrem de importanta, deoarece aradenii sunt printre contracandidatii la retrogradare, transmite corespondentul NewsIn.

"Orice joc de acasa este foart greu, mai ales ca UTA se afla si ea in zona periculoasa. Rezultatul acestui meci conteaza foarte mult si din cauza faptului ca noi am pierdut in tur. Suntem pregatiti si montati pentru a ne impune. Totusi, un egal in meciul cu UTA ar fi, in opinia mea, un rezultat pozitiv, in conditiile in care am dorit patru sau cinci puncte din meciurile cu Unirea Urziceni, Rapid si UTA, si avem deja trei", a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Sorin Cartu.

Cartu a spus ca UTA ar fi fost mult mai in fata in clasament in cazul in care era liniste la echipa: "UTA ar fi avut alta soarta daca nu ar fi existat conflictul dintre Sandu Ion si Nicolae Bara. Spre exemplu, in momentul in care a aparut acest conflict, aradenii aveau 11 puncte, iar noi 6".

Antrenorul a explicat ca, in ciuda unor rezultate bune in ultima perioada, formatia sa ramane amenintata de retrogradare: "Mi se pare ca echipa tot nu are spor si nu miscam caruta Daciei. Am tot facut puncte dar parca nu ne miscam din zona minata. Poate am fost un pic inconstient cand am preluat echipa, pentru ca nu avea un bagaj de puncte prea mare", a mai spus Cartu.

Partida Dacia Mioveni - UTA, din etapa a 19-a a Ligii I, va avea loc duminica, de la ora 13:00, si va fi transmisa de TVR 1. In clasament, Dacia Mioveni se afla pe locul 11, cu 20 de puncte, in timp ce UTA este pe pozitia a 17-a, cu 15 puncte. In precedentele doua etape, Dacia a invins Unirea Urziceni, scor 2-0, si a pierdut cu Rapid cu 0-3.

Tehnicianul argesenilor a explicat si de ce refuza sa participe la conferintele de presa care au loc dupa partidele din Liga I: "Ar fi bine ca antrenorii sa fie obligati sa mearga la conferinte, dar eu nu stiu sa existe asa ceva in regulament, deci nu vad de ce sa fiu suspendat".

NewsIn



Sorin Cartu: "Mi se pare ca echipa tot nu are spor si nu miscam caruta Daciei"