CS Mioveni

Sorin Cartu este noul antrenor al Daciei Mioveni

Tehnicianul Sorin Cartu este incepand de joi noul antrenor principal al echipei Dacia Mioveni, urmand a conduce destinele formatiei din Liga 1 pana la finalul actualului sezon.

Obiectivul lui Sorin Cartu este salvarea de la retrogradare a echipei. Daca obiectivul va fi atins, contractul se va renegocia pentru inca un an.

"Am ales sa revin in Arges, in grupul unor prieteni. Am vazut majoritatea meciurilor sustinute de Dacia Mioveni si pot spune ca echipa este intr-o situatie foarte dificila din mai multe cauze: ghinion, greseli de arbitraj, dar si greseli individuale ale jucatorilor. Normal ar fi fost ca Dacia sa aiba acum 5-6 puncte in plus. Primul meu obiectiv este sa refac moralul si increderea jucatorilor. Situatia actuala a echipei ne da fiori, dar am mai fost in astfel de situatii si le-am rezolvat. Vrem sa recuperam handicapul existent si la sfarsitul turului sa acumulam 17 puncte", a spus Sorin Cartu.

Cartu va fi ajutat la Dacia Mioveni de trei antrenori secunzi: Mircea Irimescu, Marius Stoica si Fane Tira, iar Nicolae Bratu va fi antrenor cu portarii.

Dacia Mioveni, formatie aflata in acest sezon la prima participare in Liga I, a acumulat in primele 10 etape ale campionatului doar 6 puncte si ocupa locul 17, penultimul, in clasament.

Florin Marin a decis, miercuri, sa demisioneze de la Dacia Mioveni, echipa pe care o antrena dinainte de startul campionatului, cand l-a inlocuit pe Ion Moldovan, antrenorul cu care formatia argeseana a reusit prima promovare in Liga I din istorie.

MediafaxSorin Cartu este noul antrenor al Daciei Mioveni