CS Mioveni

Sorin Cartu a promis ca ramane la Mioveni si in retur

Presedintele Consiliului Director al clubului Dacia Mioveni, Ion Georgrescu, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca tehnicianul Sorin Cartu i-a dat asigurari ca nu va parasi banca tehnica, dar a pus mai multe conditii legate de restructurarea lotului.


"Am avut o discutie cu antrenorul Sorin Cartu chiar aseara (n.r luni) si mi-a dat asigurari ca nu va pleca de la Dacia Mioveni. E adevarat ca a cerut ca lotul sa sufere cateva schimbari, adica plecarea celor opt jucatori si aducerea altora. Nu m-am opus cererii sale, iar el a promis ca va ramane la Mioveni", a declarat Georgescu.

Cei opt jucatori de care Dacia s-ar putea desparti in aceasta iarna sunt: Daniel Costescu, Bogdan Vrajitoarea si Daniel Lupascu (atacanti), Cornel Dobre, Ionut Chirciu, Teodor Chiacu (fundasi) si Horatiu Satmar, Liviu Negoita (mijlocasi).

De asemenea, oficialul Daciei a mai precizat ca in privinta amenzilor pentru infrangerea de pe teren propriu cu UTA, nu s-a luat deocamdata nicio decizie, iar pana la sfarsitul saptamanii va avea loc o noua sedinta a Consiliului Director in care se va pune si problema masurilor disciplinare.

NewsIn



Sorin Cartu a promis ca ramane la Mioveni si in retur