CS Mioveni

Jucatorii de la Dacia Mioveni se intalnesc cu Gigi Netoiu

Jucatorii echipei Dacia Mioveni se vor intalni, luni seara, cu Gigi Netoiu, pentru a discuta despre situatia in care se afla, in contextul in care fotbalistii doresc sa depuna memorii la Liga Profesionista de Fotbal (LPF), transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Luni seara, la 20.15, ne vom intalni cu domnul Gigi Netoiu la un hotel pentru a discuta si rezolva situatia noastra. Speram ca totul sa iasa bine si situatia conflictuala sa se aplaneze", a spus unul dintre jucatori.

Primarul Ion Georgescu, care este si presedintele Consiliului Director al gruparii, a declarat ca in acest campionat doar Gigi Netoiu a dat bani pentru a plati primele jucatorilor. "Se vor achita si ratele contractuale; supararea jucatorilor in asta consta, dar trebuie sa inteleaga faptul ca cel care da banii se poate supara atunci cand echipa primeste doua goluri in doua minute, asa cum a fost cu Timisoara. La acel meci, Gigi Netoiu venise cu geanta cu 200.000 de dolari sa le plateasca sumele restante, dar n-a mai facut-o pentru ca s-a suparat. Mai mult, la sfarsitul saptamanii trecute, Gigi Netoiu a trimis 100.000 de dolari penrtu a plati o parte din bani jucatorilor", a spus Georgescu.

Netoiu s-a suparat pentru ca jucatorii nu au intrat in cantonament pentru meciul cu Universitatea Craiova, dar si pentru faptul ca intentioneaza sa depuna memorii. "Ma doare si ma intristeaza decizia jucatorilor si a antrenorului Florin Marin a caror atitudine n-am inteles-o. Le-am explicat faptul ca ar fi castigat mai multi bani din primele de joc pentru ca le-am oferit 1.000 de dolari pentru un punct castigat. Ar fi luat 1.000 pentru egalul cu Timisoara si 3.000 daca bateau la Craiova, in total 4.000, adica mai mult decat o rata de contract. Vineri am dat 100.000 de dolari pentru plata ratelor contractuale, dar jucatorii n-au intrat in cantonament. Jucatori liberi nu au cum sa fie declarati pentru ca in aceasta saptamana li se vor plati datoriile", a afirmat Netoiu.

Mediafax



Jucatorii de la Dacia Mioveni se intalnesc cu Gigi Netoiu