CS Mioveni

Herea, la Mioveni pentru 4.1 milioane de euro? Steaua nu-l mai vrea!

Presedintele lui FC National, Constantin Iacov, a declarat sambata, in exclusivitate pentru NewsIn, ca actionarul formatiei Dacia Mioveni, Gigi Netoiu, i-a facut o oferta imbatabila de 4,1 milioane de euro pentru transferul jucatorului la echipa nou-promovata. Steaua, a anuntat prin managerul Adrian Ilie, ca Herea nu se mai afla pe lista de achizitii, urmand sa caute o alta varianta.

"Gigi Netoiu mi-a facut o oferta de 3.500.000 de euro pentru a-l transfera pe Ovidiu Herea la Dacia Mioveni, in total cu TVA suma de transfer se ridica la 4.100.000 de euro. Deocamdata nu am semnat actele, fiindca Rapidul are timp pana marti sa se gandeasca si sa creasca oferta daca vrea sa-l achizitioneze, dar e putin probabil ca vor fi dispusi sa plateasca atat de mult cat a oferit domnul Netoiu", a declarat Constantin Iacov.

Intalnirea dintre actionarul formatiei Dacia Mioveni, Gigi Netoiu, si presedintele lui FC National a avut loc sambata la hotel Europa.

Suma de 4.100.000 de euro este cea mai mare suma oferita vreodata pentru transferul unui jucator in campionatul romanesc.

Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, declarase miercuri, pentru NewsIn, ca Ovidiu Herea a fost imprumutat la Rapid pe termen nelimitat contra sumei de 370.000 de euro. "Ovidiu Herea este jucatorul nostru, dar este imprumutat la Rapid. Daca vom avea nevoie de el, il vom lua inapoi, dar pana la 1 iunie 2008 va juca in Giulesti. L-am imprumutat contra sumei de 370.000 de euro si in cazul unui transfer al lui Herea, Rapid va lua 15% din suma", a declarat Constantin Iacov.

Fotbalistul sustine ca nu stie nimic despre oferta Mioveniului si ca asteapta ca aceasta situatie sa se rezolve cat mai repede. "Eu nu am auzit nimic. Deocamdata nu stiu nimic, nu m-a anuntat nimeni. Deocamdata cred ca sunt doar zvonuri. Sper ca situatia mea sa se rezolve cat mai repede, pentru ca nu e bine nici pentru mine, nici pentru club", a spus Herea la Sport Total FM.

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a anuntat ca Steaua nu mai este interesata de jucator, deoarece "cazul Herea" a mers prea departe, iar pretul jucatorului este destul de mare, la fel ca si riscurile de a lua un jucator de la o echipa retrogradata.

"Nu cred ca ma mai intereseaza Herea! Nici pe mine, nici pe Steaua. S-a ajuns prea departe cu acest transfer, care nu se mai termina. Felicitari domnului Netoiu daca l-a cumparat cu 4,1 milioane, dar nu cred ca este adevarat. Domnul Iacov este un bun manager si incearca sa scoata cit mai multi bani. Miine va spune ca domnul Iancu, de la Timisoara, da 5 milioane! Dupa parerea mea, Herea nu valoreaza mai mult de 1,2 milioane, plus un procent dintr-un eventual transfer. Este un jucator bun, dar este un risc prea mare sa dam atitia bani pe un jucator venit de la o echipa retrogradata”, a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik.

Herea a infirmat declaratiile lui Costi Iacov ca nu ar fi fost la antrenamentele echipei. "Nu este adevarat ca nu am fost la antrenamente. Eu am fost la antrenament la echipa a doua, iar vineri nu am fost pentru ca au avut un meci amical si nu am fost anuntat sa merg", a declarat Herea.

NewsIn, Onlinesport



Herea, la Mioveni pentru 4.1 milioane de euro? Steaua nu-l mai vrea!