CS Mioveni

Herea confirmat la Mioveni

Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, a declarat, sambata, la meciul Dacia - Rapid, ca mijlocasul echipei FC National, Ovidiu Herea, a semnat cu numai cateva ore inainte un contract pe patru sezoane cu gruparea argeseana, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La ora 14.00 am semnat contractul cu Herea, valabil patru ani. Banii vor fi platiti in trei rate. O mica parte din cele patru milioane si jumatate de euro va fi suportata de Consiliul Local si de Primarie, iar in jur de 80 la suta de Gigi Netoiu (n.r. - finantatorul clubului Dacia Mioveni)", a declarat Georgescu.

Tot sambata, presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, a declarat agentiei MEDIAFAX ca Gigi Netoiu, finantatorul echipei Dacia Mioveni, i-a facut o oferta de 4,1 milioane de euro pentru Ovidiu Herea, pe care a acceptat-o imediat. Iacov sustinea, vineri, ca Herea este detinut in coproprietate de FC National si Rapid si ca pentru ca jucatorul sa se transfere la un alt club este nevoie de acordul ambelor grupari.

Transferul lui Ovidiu Herea era disputat de gruparile Steaua si Rapid. Saptamana trecuta, jucatorul a fost prezentat ca fiind transferat in Giulesti, insa ulterior s-a demonstrat ca, desi gruparile FC National si Rapid ajunsesera la un acord pentru perfectarea tranzactiei, fotbalistul nu semnase nimic cu clubul patronat de George Copos. In aceasta saptamana, pe fir a intrat Steaua, club al carui finantator, Gigi Becali, a sustinut ca a obtinut semnatura jucatorului pentru un contract pe patru ani, fara a avea, insa, acordul FC National.

Mediafax



Herea confirmat la Mioveni