CS Mioveni

Florin Marin: "Rezultatul este nedrept"

Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Florin Marin, a calificat ca "nedrept" rezultatul meciului pierdut, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Gloria Bistrita, in etapa a V-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am avut doua ocazii clare la 0-0 si n-am inscris. Rezultatul ne nedreptateste, daca tinem cont si de faza golului inscris de Gloria, care se pare ca a fost din ofsaid. Nu ma pot pronunta ferm, dar se pare ca a fost ofsaid", a spus Marin.

Tehnicianul formatiei argesene considera ca Dacia nu ar fi pierdut la Bistrita, daca nu ar fi fost nevoita sa joace in 10 oameni din minutul 52, cand Madalin Murgan a fost eliminat dupa ce a primit doua avertismente in acelasi minut. "Daca n-ar fi fost eliminat Murgan sunt sigur ca n-am fi pierdut. Gestul lui e de condamnat. Nu e posibil sa primesti doua avertismente in doua minute", a spus Florin Marin.

Dacia Mioveni, formatie nou-promovata in primul esalon, nu a obtinut nicio victorie in primele cinci etape ale Ligii I, in care a acumulat doua puncte, dupa remizele cu FC Vaslui (scor 2-2, in etapa a III-a) si Dinamo (scor 1-1, in etapa a IV-a).

Mediafax



Florin Marin: "Rezultatul este nedrept"