CS Mioveni

Florin Marin a demisionat de la carma echipei Dacia Mioveni. Cartu este noul antrenor!

Tehnicianul Florin Marin a decis, miercuri, sa renunte la conducerea tehnica a echipei Dacia Mioveni. Formatia argeseana ocupa penultimul loc in clasamentul Ligii 1, cu doar sase puncte in zece etape.

Florin Marin a preluat conducerea tehnica a Daciei Mioveni la inceputul actualei editii de campioanat de la Ion Moldovan, cel care a reusit prima promovare din istoria clubului.

Infrangerea de duminica seara cu Steaua a fost momentul de ruptura intre Florin Marin si conducerea echipei din Mioveni, inca de atunci tehnicianul prezentandu-si demisia.

Echipa va fi condusa incepand cu etapa a XI-a de Sorin Cartu, care a antrenat ultima data echipa FC National, retrogradata in Liga 2 la finalul sezonului trecut. In venirea lui Cartu la Mioveni un rol important l-a avut si Gigi Netoiu, unul dintre actionarii echipei, relatia de prietenie dintre cei doi fiind de notorietate.

"In mare am acceptat, maine (nr. - joi) voi merge la Mioveni. Probabil ca va fi un contract pe un an, avand ca obiectiv salvarea de la retrogradare", a declarat Sorin Cartu pentru Mediafax.

Onlinesport



Florin Marin a demisionat de la carma echipei Dacia Mioveni. Cartu este noul antrenor!