CS Mioveni

CS Mioveni ameninta cu retragerea din fotbal

Conducerea clubului CS Mioveni ameninta sa se retraga din campionatul Ligii 2 daca FRF nu va lua pozitie fata de cele intamplate la partida de Cupa Romaniei cu CFR Cluj, cand oaspetii au marcat un gol pe care la vremea respectiva l-am numit marsav.

"Dupa scrisoarea deschisa adresata presedintelui FRF, Razvan Burleanu, am asteptat cu interes un punct de vedere al domniei sale, legat de cele intamplate la meciul cu CFR Cluj. Spre marea noastra dezamagire, pana in momentul de fata nu am primit niciun raspuns oficial. Nici ieri, la conferinta de presa, dansul nu a avut vreo reactie referitoare la memoriul nostru", a declarat presedintele clubului argesean, Dumitru Olteanu, informeaza Mediafax.

"Mai mult, in ultimul meci de campionat, ne-a fost anulat un gol perfect valabil, iar arbitrajul a fost penibil, centralul Omut si asistentul Timar stabilind practic dupa bunul plac rezultatul final. Asteptam un punct de vedere clar din partea presedintelui Burleanu, privind rejucarea meciului cu CFR Cluj, plus sanctiunile date arbitrilor din cele doua meciuri. In caz contrar, voi propune finantatorilor retragerea echipei din campionat" a mai spus Olteanu.CS Mioveni ameninta cu retragerea din fotbal