CS Mioveni

Cartu se gandeste sa plece de la Dacia Mioveni

Tehnicianul Sorin Cartu a declarat, duminica, dupa meciul pierdut de Dacia Mioveni, scor 0-1, cu UTA Arad, in etapa a XIX-a a Ligii I, ca va discuta cu membrii conducerii clubului, deoarece se gandeste foarte serios daca va mai ramane la gruparea argeseana.

"Voi avea discutii cu cei din conducere sa luam o decizie daca voi mai continua sau nu, deoarece echipele care joaca impotriva noastra isi organizeaza foarte bine meciurile. Deja am propus mai multi jucatori care nu vor mai face parte din lotul pentru sezonul urmator: Vrajitoarea, Costescu, Lupascu, Negoita, Chirciu, Satmar. In locul lor trebuie sa vina alti jucatori, pentru a ne putea continua activitatea", a declarat Cartu.

Tehnicianul Daciei s-a declarat surprins de delegarea arbitrului Ionica Serea la meciul cu UTA. "Am ramas surprins de delegarea lui Serea, pentru ca el a creat la partida UTA - Poli Timisoara un conflict atunci cand nu a dictat penalti la un fault clar asupra lui Latovlevici. Consider ca eliminarea lui Negoita a fost exagerata si ma bazez pe faptul ca faultul asupra lui Daouda a fost mult mai dur si mai clar decat cel al lui Negoita", a subliniat Cartu.

Mediafax



Cartu se gandeste sa plece de la Dacia Mioveni