CS Mioveni

Cartu: "Pana la reluarea campionatului mai aducem doi atacanti straini"

Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Sorin Cartu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pana la reluarea campionatului, programata in 23 februarie, lotul pe care il conduce va fi completat cu doi atacanti straini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul a explicat ca unul dintre cei doi este chilian, autor a zece goluri in acest sezon. "Pana la inceputul returului speram sa mai aducem un atacant sau doi. Este vorba de doi jucatori straini, din care unul este chilian. Din ce am vazut, este un atacant bun care a marcat pana acum 10 goluri in campionat. Pentru cei doi am vorbit si cu Gigi Netoiu care si-a dat acordul sa-i aducem. Urmeaza ca in al doilea cantonament sa ii testam la jocuri", a adaugat Cartu.

In pauza competitionala, la Dacia Mioveni au venit sase jucatori, trei dintre acestia fiind imprumutati pe sase luni: Hristu Chiacu (Dinamo), Octavian Chihaia (CFR Cluj), Casian Miclaus (CFR Cluj). Daniel Ghindeanu, Cornel Frasineanu si portarul Daniel Raduta au fost transferati definitiv.

Duminica, echipa Daciei Mioveni va pleca in al doilea turneu de pregatire in Antalya. Tehnicianul Sorin Cartu sustine ca meciurile amicale din acest turneu il vor ajuta sa definitiveze echipa de baza. "Acum vom pune accent pe meciurile de pregatire, sase la numar, cu adversari puternici. Dupa aceste partide vom putea sa ne stabilim in proportie de 90 la suta in privinta echipei de baza", a precizat Cartu.

Dacia va disputa in Antalya sase partide amicale: in 5 februarie cu Belasitsa Petrich (locul 14 in Bulgaria), la 7 februarie cu Smederevo (locul 9 in Serbia), in 9 februarie cu Pohang Steelers (locul 1 in Coreea de Sud), in 11 februarie cu Debrecen (locul 3 in Ungaria), la 13 februarie cu Arsenal Kiev (locul 5 in Ucraina) si in 14 februarie cu Slavia Sarajevo (locul 7 in Bosnia Hertegovina).

Delegatia formatiei din Mioveni care va pleca in cantonamentul din Antalya va cuprinde 36 de persoane, dintre care 28 de jucatori. In afara de acestia, in Turcia lotul va fi completat cu mai multi jucatori romani care se vor efectua probe care isi vor plati din propriul buzunar cantonamentul.

Mediafax



Cartu: "Pana la reluarea campionatului mai aducem doi atacanti straini"