CS Mioveni

Cartu: "Jucatorii au raspuns cum trebuie"

Antrenorul Sorin Cartu a declarat, miercuri, ca le-a cerut jucatorilor echipei Dacia Mioveni sa trateze cu respect partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, din optimele Cupei Romaniei Timisoreana, iar fotbalistii sai au raspuns asa cum trebuie si s-au calificat in optimile competitiei.

"Este un rezultat bun, dupa un joc bun, care s-a datorat inceputul excelent in ambele reprize. Le-am cerut jucatorilor seriozitate si respect pentru acest meci si au raspuns cum trebuie. Nu stiu cat de departe vom merge in Cupa Romaniei, personal sper sa ajungem cat mai sus. Echipa este intr-o forma buna si deja ne gandim la meciul cu Rapid, deoarece este un meci pentru care joci fotbal", a spus Cartu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Presedintele clubului Ceahlaul, Grigore Sichitiu, a declarat ca scorul de 0-3 nu reflecta adevarata diferenta dintre cele doua echipe. "Nu am reusit sa ne recuperam dupa meciul cu Universitatea Craiova. Am evoluat cu gandul la meciul cu Steaua, de duminica, care este mult mai important. Azi nu am avut forta care am demonstrat-o in precedentul meci de la Mioveni, in care am condus 73 de minute. Scorul de 0-3 nu reflecta realitatea dintre cele doua echipe", a spus Sichitiu.

Echipa Dacia Mioveni a invins, miercuri, pe teren propriu, formatia Ceahlaul Piatra Neamt, cu scorul de 3-0 (2-0), in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei.

Mediafax



Cartu: "Jucatorii au raspuns cum trebuie"