CS Mioveni

Cartu considera ca meciul cu UTA este mai important decat cel cu Rapid

Antrenorul Daciei Mioveni, Sorin Cartu, a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca doreste ca echipa sa sa continue sirul evolutiilor bune si in meciul cu Rapid, dar e mult mai preocupat de jocul din ultima etapa, cu UTA.


"Meciul cu Rapid e unul pentru care merita sa joci fotbal. Echipele mici, de genul nostru, trebuie sa astepte astfel de intalniri, cu Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR Cluj. Sunt partide care te obliga sa ai o comportare cat se poate de decenta. Respectam adversarul pentru ca este intr-o forma buna, joaca un fotbal frumos. Ma astept la o intalnire grea. Cand joci in Giulesti, Rapid supune adversarul la o presiune puternica", a declarat Sorin Cartu.

Tehnicianul argesenilor a adaugat ca spera ca echipa sa sa continue sirul evolutiilor bune: "Sper sa continuam drumul ascendent si sa obtinem un reultat bun contra Rapidului. Oricum, avand in vedere clasamentul, meciul cu UTA este mai important decat cel cu Rapid".

Referitor la faptul ca este acuzat ca joaca foarte defensiv si "baga autobaza in poarta", Cartu a spus: "Dincolo de afirmatiile care se fac despre tactica pe care o folosesc, vreau sa spun ca rezultatele din ultimul timp ale echipei arata ca suntem pe un drum bun, baietii joaca, iar acele cuvinte nu au acoperire, nu stau in picioare".

Partida Rapid-Dacia Mioveni, din etapa a 18-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 16:45, si va fi transmisa de National TV.

NewsIn



Cartu considera ca meciul cu UTA este mai important decat cel cu Rapid