CS Mioveni

Cartu ar putea fi suspendat pentru ca nu a participat la conferinta de presa dupa meciul cu Rapid

Antrenorul Daciei Mioveni, Sorin Cartu, ar putea fi suspendat de Comisia de Disciplina a FRF pentru ca nu s-a prezentat la conferinta de presa de dupa meciul cu Rapid, acest lucru fiind obligatoriu conform regulamentului, transmite corespondentul NewsIn.


"Nu particip eu la conferinte de presa in Giulesti", si-a motivat tehnicianul decizia. Potrivit regulamentului, Cartu ar putea fi suspendat, lucru confirmat si de membri ai Comisiei de Disciplina, intrucat nu a participat la conferinta de presa, desi prezenta sa era obligatorie. 

Cartu, care a preluat echipa din Mioveni din etapa a 11-a, dupa demisia lui Ion Marin, se afla deja la cea de-a doua abatere disciplinara, dupa ce, in etapa a 13-a, la meciul cu Farul Constanta, scor 1-1, a refuzat sa participe la intalnirea cu ziaristii.

Altfel, Sorin Cartu a declarat ca a gresit atunci cind l-a bagat in teren pe Liviu Negoita, in meciul cu Rapid, pentru ca jucatorul l-a mintit spunandu-i ca este apt din punct de vedere fizic: "Este normal ca la un asemenea meci antrenorul sa greseasca, dar ce mi s-a intimplat mie nu stiu cui i se poate intampla. L-am bagat pe Negoita in repriza secunda, dupa ce vorbisem cu el si isi daduse cuvantul de onoare ca este bine din punct de vedere fizic. M-a mintit insa, pentru ca odata intrat, abia daca putea sa mearga. Este clar ca eu am fost total neinspirat atunci cand l-am ascultat. Nu trebuie sa mai ascult niciodata de jucatori".

La meciul cu Rapid, Liviu Negoita a intrat in teren in minutul 57, in locul lui Murgan, dar a iesit de pe teren dupa doar 17 minute, acuzand o accidentare mai veche.  

NewsIn



Cartu ar putea fi suspendat pentru ca nu a participat la conferinta de presa dupa meciul cu Rapid